fredag 12 mars 2010

DN fortsätter…

Så slår man upp morgontidningen, och vad ser man? Hör och häpna, där är en sån skräpartikel till! Samma journalist också som skrev de två tidigare. Mats J. Larsson heter han och han tycks nu väldigt trött.

Tre saker anförs:

Ett – det töntiga ”prefix”-spåret fortsätter. Tydligen ”måste” stadens 14000 anställda använda prefix för privatsamtal. Dock kan undantag göras för den manuella metoden också.

Två – Journalisten hävdar att stadens regler säger att man under ledigt tid inte får ringa tjänstesamtal på sin tjänstemobil. Om nu staden verkligen har sådana regler så är det självklart reglerna som ska ändras inte beteendet!

Och för det tredje så anförs "intern kritik" genom citat som verkar helt ryckta från sitt sammanhang. Återigen riktigt dålig journalistisk metod som bara kan användas när man inte har nåt annat att komma med.

Alltså, nu får Dagens Nyheter faktiskt ta sig i kragen. Granska vår politik, men återkom nu inte en gång till med ytterligare lågvattenjournalistik och lögner.

Och, när får vi veta vad moderaterna betalar?

___
» DN-artikeln finns att läsa här. Men de har av nån anledning stängt av ping-funktionen till artiklarna, så mina småsyrliga bloggposter kan inte länkas därifrån. Märklig åtgärd! Fortfarande har - tack och lov - övrig media valt att hålla sig utanför. Förmodligen vill de istället granska vår politik, och väljer därför att gå på vår pressträff där vårt kommunpolitiska program för nästa mandatperiod ska presenteras.
Läs också: Stefan Nilssons bloggpost.

Inga kommentarer: